×
Home Livescore

Meerdere clubs tonen belangstelling voor Excelsior-aanvaller Driouech

Meerdere clubs tonen belangstelling voor Excelsior-aanvaller Driouech
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 20:40 uur

In een verrassende wending van de transfergeruchten, blijkt dat niet alleen PSV, maar ook andere vooraanstaande clubs hun oog hebben laten vallen op de talentvolle aanvaller van Excelsior, Couhaib Driouech. Dit opmerkelijke nieuws werd onthuld door zowel de gerenommeerde voetbaljournalisten Sjoerd Mossou als Martijn Krabbendam tijdens de uitzending van het populaire ESPN-programma Voetbalpraat op maandagavond.

Naast de interesse van PSV, schijnt ook Feyenoord Driouech op hun radar te hebben staan. Echter, op dit moment lijkt de interesse van de Rotterdammers nog niet concreet te zijn. Het is dus nog onzeker of zij daadwerkelijk een poging zullen wagen om de jonge aanvaller aan hun selectie toe te voegen.

Deze ontwikkeling zorgt voor de nodige opwinding binnen de voetbalwereld, aangezien Driouech bekend staat om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Met zijn snelheid en wendbaarheid heeft hij menig verdediging al weten te verschalken. Het is dan ook begrijpelijk dat meerdere clubs geïnteresseerd zijn in het aantrekken van deze veelbelovende speler.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk de handtekening van Driouech zal weten te bemachtigen. De komende weken zullen cruciaal zijn in het bepalen van zijn toekomstige bestemming. Voetbalfans overal in Nederland houden hun adem in en speculeren volop over de mogelijke transfer van deze opkomende ster.