×
Home Livescore

Bayern München onderhandelt met Granada over vervroegde komst Zaragoza

Bayern München onderhandelt met Granada over vervroegde komst Zaragoza
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2024 15:48 uur

Duitse grootmacht Bayern München heeft naar verluidt gesprekken gevoerd met het Spaanse Granada om een opmerkelijke transfer te bewerkstelligen. Het gaat hierbij om de talentvolle Bryan Zaragoza, die afgelopen zomer voor een aanzienlijk bedrag van dertien miljoen euro werd aangetrokken door de Duitse club. Oorspronkelijk was het plan om Zaragoza pas in de zomer van 2024 te verwelkomen, maar door een reeks aan blessures is Bayern nu vastberaden om hem eerder naar Duitsland te halen.

Deze onverwachte wending heeft ook gevolgen voor de Nederlandse international Steven Bergwijn, die aanvankelijk als de beoogde versterking werd gezien. Bayern München heeft Zaragoza nu namelijk als een aantrekkelijk alternatief bestempeld, gezien zijn indrukwekkende prestaties en potentieel. De club is ervan overtuigd dat de jonge Spanjaard een waardevolle aanwinst kan zijn voor het team, en is vastbesloten om hem zo snel mogelijk te integreren in de selectie.

Hoewel de onderhandelingen tussen Bayern München en Granada nog in volle gang zijn, lijkt het erop dat beide clubs openstaan voor een mogelijke overgang. Zaragoza zelf zou ook enthousiast zijn over de mogelijkheid om eerder naar Duitsland te vertrekken en zijn talenten op het hoogste niveau te kunnen tonen.

Deze ontwikkeling werpt natuurlijk de vraag op wat de toekomst zal brengen voor Steven Bergwijn. De Nederlandse aanvaller, die momenteel uitkomt voor Tottenham Hotspur, zal wellicht op zoek moeten naar andere opties nu Bayern zijn pijlen heeft gericht op Zaragoza. Het is echter nog onduidelijk of er concrete interesse is van andere clubs in Bergwijn.

Al met al belooft deze transferontwikkeling een interessante wending te geven aan de transfermarkt. Bayern München lijkt vastberaden om Bryan Zaragoza eerder naar Duitsland te halen en Granada lijkt bereid om mee te werken aan deze overgang. Het is nu afwachten hoe de onderhandelingen zich verder zullen ontwikkelen en welke gevolgen dit zal hebben voor zowel Zaragoza als Bergwijn.