×
Home Livescore

NEC-spelers en technisch directeur gaan in gesprek met boze fans na teleurstellende seizoenstart

NEC-spelers en technisch directeur gaan in gesprek met boze fans na teleurstellende seizoenstart
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 10:13 uur

NEC-fans eisen verklaring na teleurstellende seizoenstart

De Eredivisie is in volle gang en de tweede speelronde is al onderweg. Maar helaas voor NEC is de eerste spelersbus van het seizoen al opgewacht door boze supporters. Na de 2-1 nederlaag tegen Heracles Almelo eisten tientallen fans een verklaring voor de teleurstellende prestaties.

Om de gemoederen te bedaren, gingen enkele spelers van NEC, waaronder Bram Nuytinck en Lasse Schöne, in gesprek met de boze supporters. Ook technisch directeur Carlos Aalbers sloot zich aan bij het gesprek. De aanhang van NEC is zwaar teleurgesteld over de slechte seizoenstart. Vorige week verloren de Nijmegenaren ook al van Excelsior met 3-4. Het is al tien jaar geleden dat NEC voor het laatst de eerste twee competitiewedstrijden van het seizoen verloor, en destijds volgde degradatie.

Tijdens het uitduel met Heracles lieten meegereisde NEC-supporters hun onvrede al blijken met spreekkoren, waarin ze het vertrek van trainer Rogier Meijer eisten. Deze ontevredenheid dateert nog uit het vorige seizoen, toen NEC slechts vijf punten behaalde uit de laatste acht wedstrijden, Europees voetbal misliep en zelfs werd ingehaald door aartsrivaal Vitesse. Op de vraag of de druk op zijn positie invloed heeft, antwoordde Meijer vrijdagavond bij ESPN: "Ik heb weinig tot geen invloed op de druk op mijn positie."

De zorgen onder de NEC-supporters zijn groot vanwege de teleurstellende start van het seizoen. Een groep fans ging vrijdagavond in gesprek met Bram Nuytinck, Lasse Schöne en technisch directeur Carlos Aalbers bij terugkomst van de spelers en staf. Het is duidelijk dat de supporters verlangen naar betere prestaties van hun geliefde club.