×
Home Livescore

Nottingham Forest jaagt op Ajax-spits Akpom voor deadline

Nottingham Forest jaagt op Ajax-spits Akpom voor deadline
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2024 18:48 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen, lijkt Ajax mogelijk afscheid te moeten nemen van Chuba Akpom voordat de transferdeadline verstrijkt. Het gerucht gaat namelijk dat Nottingham Forest serieus bezig is met het aantrekken van de 28-jarige Engelse speler, zo meldt de altijd goed geïnformeerde Fabrizio Romano.

Deze ontwikkeling komt als een schok voor de fans van Ajax, die hoopten dat Akpom een waardevolle aanwinst zou blijven voor het team. Met zijn snelheid en doelgerichtheid heeft de Engelsman zich bewezen als een geduchte aanvaller. Echter, de interesse van Nottingham Forest kan roet in het eten gooien voor de Amsterdamse club.

Nottingham Forest, een club die bekend staat om zijn ambitie en vastberadenheid, lijkt vastbesloten om Akpom aan hun selectie toe te voegen. De Engelse club heeft al stappen ondernomen om de transfer te realiseren en lijkt serieus te zijn in hun intenties. Dit nieuws zal ongetwijfeld de aandacht trekken van de voetbalwereld en fans over de hele wereld.

Voor Ajax zou het verlies van Akpom een tegenslag zijn, aangezien hij een belangrijke rol speelde in het team. Zijn vertrek zou een gat achterlaten dat moeilijk op te vullen is. Het is nu aan de clubleiding om te beslissen of ze Akpom willen behouden of dat ze de transfer naar Nottingham Forest willen faciliteren.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in deze transfersoap. De fans van Ajax zullen met ingehouden adem wachten op verdere ontwikkelingen. Zal Akpom uiteindelijk vertrekken naar Nottingham Forest, of zal Ajax erin slagen om hem te behouden? Alleen de tijd zal het leren.