×
Home Livescore

Excelsior eist vervanger voor Couhaib Driouech, doelen niet opgeofferd

Excelsior eist vervanger voor Couhaib Driouech, doelen niet opgeofferd
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2024 20:16 uur

Volgens een bron binnen Excelsior is er een opmerkelijke ontwikkeling gaande rondom Couhaib Driouech. De club heeft naar verluidt besloten om de jonge talentvolle speler alleen te laten vertrekken onder één voorwaarde: er moet een waardige vervanger worden gepresenteerd. Niels van Duinen, de technisch manager van Excelsior, heeft dit naar verluidt bevestigd in een interview met ESPN.

Van Duinen benadrukt dat de doelstellingen van Excelsior te allen tijde gewaarborgd moeten blijven. Het is duidelijk dat de club niet bereid is om concessies te doen op sportief gebied. Het behalen van de gestelde doelen staat voorop en daarom is het van groot belang dat er een geschikte vervanger wordt gevonden voordat Driouech de club verlaat.

Deze beslissing van Excelsior heeft de nodige speculaties en geruchten teweeggebracht in de voetbalwereld. Verschillende clubs zouden interesse hebben getoond in de jonge middenvelder, maar zij zullen nu eerst moeten voldoen aan de eis van Excelsior om een gelijkwaardige speler aan te trekken.

Het is nog onduidelijk hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen. De transfermarkt is altijd vol verrassingen en het is afwachten welke club bereid is om aan de voorwaarden van Excelsior te voldoen. Voor nu blijft het dus spannend of Driouech daadwerkelijk een nieuwe club zal vinden en of Excelsior in staat zal zijn om een geschikte vervanger aan te trekken.