×
Home Livescore

Boadu verkiest FC Twente na Monaco-bezoek: ESPN interview

Boadu verkiest FC Twente na Monaco-bezoek: ESPN interview
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2024 21:16 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft het recente uitstapje van technisch directeur Arnold Bruggink en hoofd scouting Michel Doesburg naar Monaco een onverwacht resultaat opgeleverd. De jonge en veelbelovende voetballer Myron Boadu heeft namelijk zijn zinnen gezet op een overstap naar FC Twente. Dit nieuws komt als een schok voor andere clubs die ook interesse hadden getoond in de talentvolle spits.

In een exclusief interview met ESPN, rechtstreeks vanuit het zonnige Monaco, deelde Boadu zijn gedachten over zijn aanstaande transfer. Met een glimlach van oor tot oor sprak hij vol enthousiasme over zijn keuze voor FC Twente. Hij prees de club voor hun visie en de mogelijkheden die zij hem bieden om zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel Boadu ook andere opties had, was het bezoek van Bruggink en Doesburg aan Monaco doorslaggevend voor zijn beslissing. De twee heren wisten hem te overtuigen van de unieke kansen die FC Twente hem kan bieden. Boadu gaf toe dat hij onder de indruk was van hun professionele aanpak en de passie waarmee zij spraken over de club.

Met zijn overstap naar FC Twente hoopt Boadu niet alleen zijn eigen carrière naar een hoger niveau te tillen, maar ook een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van de club. Hij is vastberaden om zijn talent te laten zien en de harten van de Twentse supporters te veroveren.

De transfer van Boadu naar FC Twente is een grote overwinning voor de club, die hiermee een veelbelovend talent aan hun selectie toevoegt. Het is duidelijk dat het bezoek aan Monaco een cruciale rol heeft gespeeld in het overtuigen van Boadu om voor FC Twente te kiezen. De supporters kunnen nu al niet wachten om hem in het rood en wit te zien schitteren op het veld.