×
Home Livescore

Ajax-trainer Van 't Schip verheugd over Akpom's blijven

Ajax-trainer Van 't Schip verheugd over Akpom's blijven
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 februari 2024 15:16 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Ajax-coach Jan van der Veen categorisch geweigerd om ook maar enigszins te overwegen om Chuba Akpom deze maand te laten gaan. De Engelse aanvaller had zijn zinnen gezet op een transfer naar Nottingham Forest, maar Van der Veen is opgelucht dat Akpom ervoor heeft gekozen om in de hoofdstad te blijven.

Van der Veen, bekend om zijn vastberadenheid en onverzettelijkheid, heeft zijn standpunt duidelijk gemaakt aan Akpom en zijn zaakwaarnemers. Hij gelooft dat de aanvaller van onschatbare waarde is voor het team en dat zijn aanwezigheid cruciaal is voor de ambities van Ajax dit seizoen.

Hoewel Akpom zijn wens om naar Nottingham Forest te gaan kenbaar heeft gemaakt, heeft Van der Veen hem ervan weten te overtuigen dat zijn toekomst bij Ajax ligt. De coach heeft de Engelse spits verzekerd van zijn vertrouwen en heeft hem beloofd dat hij een belangrijke rol zal spelen in het team.

De beslissing van Akpom om in Amsterdam te blijven, ondanks zijn verlangen naar een nieuw avontuur in Engeland, is een teken van zijn loyaliteit en toewijding aan de club. Van der Veen is verheugd dat de spits heeft gekozen om zijn talenten verder te ontwikkelen bij Ajax en is ervan overtuigd dat Akpom een belangrijke bijdrage zal leveren aan het succes van het team.

Met de transferdeadline in zicht is het duidelijk dat Van der Veen vastbesloten is om zijn sterkste spelers aan boord te houden. Hij heeft geen enkele intentie om Akpom te laten gaan en is vastberaden om met hem te werken aan het behalen van de gestelde doelen.

Terwijl de geruchtenmolen draaide en de speculaties over een mogelijke transfer van Akpom naar Nottingham Forest toenamen, heeft Van der Veen de controle weten te behouden en heeft hij zijn visie voor het team duidelijk gemaakt. Hij gelooft dat Akpom een belangrijke rol zal spelen in het succes van Ajax en is vastbesloten om hem te helpen groeien en bloeien in de Amsterdamse arena.

Met de toekomst van Akpom nu veiliggesteld bij Ajax, kan het team zich volledig richten op het behalen van de gewenste resultaten. Van der Veen is vastberaden om zijn spelers te motiveren en te inspireren om het beste uit zichzelf te halen en zo de concurrentie voor te blijven.

Het besluit van Akpom om in Amsterdam te blijven, ondanks zijn verlangen naar een transfer, is een teken van zijn toewijding aan het team en zijn geloof in de visie van Van der Veen. Met de steun van de coach en zijn medespelers zal Akpom ongetwijfeld uitgroeien tot een sleutelspeler voor Ajax en een belangrijke bijdrage leveren aan het succes van het team.