×
Home Livescore

Siem de Jong ambieert directeursrol bij Ajax na opleidingstraject

Siem de Jong ambieert directeursrol bij Ajax na opleidingstraject
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 februari 2024 19:24 uur

Voormalig voetbalster Siem de Jong heeft onlangs onthuld dat hij zijn toekomstige carrièrepad bij Ajax niet beperkt tot alleen het veld. Met zijn oog op de horizon sluit hij namelijk niet uit dat hij in de nabije toekomst een rol als algemeen directeur of technisch directeur bij de Amsterdamse club zal bekleden.

Het nieuws kwam naar buiten nadat De Jong vorig jaar in september begon aan een intensief opleidingstraject binnen de gelederen van Ajax. Hoewel hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen heeft gehangen, blijft zijn passie voor de club onverminderd groot.

Met zijn gedrevenheid en kennis van het spel, heeft De Jong laten doorschemeren dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op de club op een geheel nieuwe manier. Hoewel hij nog geen concrete plannen heeft onthuld, is het duidelijk dat hij zijn ambitie om een sleutelrol te spelen in de toekomst van Ajax serieus neemt.

De Jong's beslissing om zich te richten op een bestuurlijke functie binnen de club heeft zeker de aandacht getrokken van zowel fans als insiders. Met zijn ervaring als voetballer en zijn betrokkenheid bij Ajax, lijkt hij de ideale kandidaat te zijn om de club naar nieuwe hoogten te leiden.

Hoewel de toekomst onzeker blijft, kunnen we er zeker van zijn dat Siem de Jong vastberaden is om zijn stempel te drukken op Ajax, zowel op als buiten het veld. De komende maanden zullen cruciaal zijn in zijn ontwikkeling en we kunnen niet wachten om te zien welke rol hij uiteindelijk zal vervullen binnen de club waar hij zoveel van houdt.