×
Home Livescore

Henderson's teleurstellende debuut bij Ajax doet hype verdwijnen

Henderson's teleurstellende debuut bij Ajax doet hype verdwijnen
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zaterdag 3 februari 2024 23:00 uur

In een verrassende wending heeft Jordan Henderson, de nieuwste aanwinst van Ajax, een ietwat teleurstellend debuut gemaakt tegen PSV, waarmee hij abrupt een einde heeft gemaakt aan de opgebouwde 'Henderson-hype'. Deze opmerkelijke conclusie is afkomstig van niemand minder dan Valentijn Driessen, een doorgewinterde verslaggever van De Telegraaf, die bekend staat om zijn scherpe en kritische blik.

Driessen, altijd bereid om zijn ongezouten mening te geven, heeft geen spaan heel gelaten van Henderson's prestaties tijdens de wedstrijd. Hij beschrijft het optreden van de Engelse middenvelder als 'armoedig' en benadrukt dat de verwachtingen rondom hem bij Ajax nu flink getemperd zijn. De eens zo veelbelovende 'Henderson-hype' lijkt daarmee als een zeepbel uit elkaar te zijn gespat.

Het is duidelijk dat Driessen geen blad voor de mond neemt als het gaat om zijn beoordeling van Henderson's debuut. Hij wijst op de gebrekkige techniek en het gebrek aan impact dat de speler had op het spel van Ajax. Volgens de verslaggever is het nu aan Henderson om te bewijzen dat hij meer in zijn mars heeft dan wat hij tot nu toe heeft laten zien.

Hoewel het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken over Henderson's toekomst bij Ajax, is het onmiskenbaar dat zijn debuut niet aan de hoge verwachtingen heeft voldaan. De 'Henderson-hype' lijkt voorlopig tot bedaren te zijn gekomen, maar alleen de tijd zal uitwijzen of hij in staat is om zijn critici de mond te snoeren en zijn waarde voor het team te bewijzen.