×
Home Livescore

Brobbey verbreekt 50 jaar oud record bij Ajax

Brobbey verbreekt 50 jaar oud record bij Ajax
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 08:48 uur

Jonge sensatie verovert Ajax-record in historische clash

In een adembenemende confrontatie met PSV heeft Brian Brobbey geschiedenis geschreven bij Ajax. De 22-jarige spits verbrak een record dat al vijftig jaar standhield, door maar liefst twaalf opeenvolgende wedstrijden direct betrokken te zijn bij een doelpunt. Een prestatie die zijn voorgangers in de schaduw stelt en de voetbalwereld versteld doet staan.

Met een bescheiden glimlach op zijn gezicht, onthult Brobbey dat hij geen flauw idee heeft van wie hij dit indrukwekkende record heeft afgesnoept. "Toen ik nog niet eens geboren was, man", grapt hij tijdens een interview met ESPN. Het gebrek aan kennis over zijn voorganger doet echter niets af aan de immense trots die hij voelt over zijn eigen prestatie.

De jonge aanvaller heeft de harten van de Ajax-fans veroverd met zijn ongekende doelgerichtheid en onstuitbare drang om zijn team naar de overwinning te leiden. Zijn ongekende reeks van betrokkenheid bij doelpunten heeft niet alleen de aandacht getrokken van voetbalkenners wereldwijd, maar heeft ook zijn positie als een van de meest veelbelovende talenten in het Europese voetbal bevestigd.

Terwijl hij zijn triomf viert, blijft Brobbey nederig en gefocust op het behalen van nog grotere successen. "Dit record is slechts het begin", verklaart hij vastberaden. "Ik wil blijven groeien, mezelf verbeteren en mijn stempel drukken op het spel. Er is nog zoveel meer te bereiken."

Met zijn jeugdige energie en vastberadenheid om geschiedenis te schrijven, lijkt Brian Brobbey klaar om de voetbalwereld te veroveren. Zijn naam zal voor altijd verbonden zijn met deze historische mijlpaal, en wie weet welke records hij nog meer zal breken in de toekomst.