×
Home Livescore

Chery maakt verpletterende indruk bij NEC, vergelijkbaar met Mattsson

Chery maakt verpletterende indruk bij NEC, vergelijkbaar met Mattsson
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 12:32 uur

In een verrassende wending heeft Tjaronn Chery, de nieuwste aanwinst van NEC, de harten van zowel zijn trainer als ploeggenoot Dirk Proper al weten te veroveren, ondanks dat hij slechts twee wedstrijden heeft gespeeld. De jonge linkspoot vertoont opvallende gelijkenissen met de legendarische Magnus Mattsson, die onlangs voor een recordbedrag de overstap maakte naar het ambitieuze FC Kopenhagen op Deadline Day.

Chery, een ware sensatie op het veld, heeft de aandacht getrokken met zijn ongeëvenaarde techniek en onvoorspelbare spelstijl. Zijn trainer kan niet anders dan vol lof spreken over de nieuwkomer, die al snel zijn stempel heeft weten te drukken op het team. "Tjaronn is een ware aanwinst voor ons. Zijn vaardigheden en inzicht in het spel zijn van een buitengewoon niveau. Hij heeft een natuurlijk talent dat maar weinigen bezitten", aldus de trainer.

Ook ploeggenoot Dirk Proper is onder de indruk van Chery's prestaties tot nu toe. De jonge middenvelder, die zelf bekend staat om zijn technische vaardigheden, ziet in Chery een bron van inspiratie en motivatie. "Het is geweldig om met iemand als Tjaronn op het veld te staan. Hij heeft een unieke speelstijl en weet altijd voor verrassingen te zorgen. Ik kan veel van hem leren en ik ben ervan overtuigd dat hij een grote rol zal spelen in ons succes dit seizoen", verklaarde Proper enthousiast.

De vergelijking met Magnus Mattsson, die onlangs een spraakmakende transfer maakte naar FC Kopenhagen, is niet te missen. Beide spelers hebben een natuurlijk talent voor het spel en weten met hun onvoorspelbare acties het publiek te vermaken. Hoewel Chery nog aan het begin van zijn carrière staat, lijkt hij nu al op weg te zijn naar een glansrijke toekomst.

Met zijn uitstekende indruk en veelbelovende prestaties heeft Tjaronn Chery bewezen dat hij een speler is om in de gaten te houden. Zijn technische vaardigheden en spelintelligentie maken hem een waardevolle aanwinst voor NEC. Het is slechts een kwestie van tijd voordat Chery zijn stempel zal drukken op het Nederlandse voetbal en zijn eigen recordtransfer zal maken naar een topclub.