×
Home Livescore

Van Basten en Rijkaard ontkennen trainersduo-geruchten bij Barcelona

Van Basten en Rijkaard ontkennen trainersduo-geruchten bij Barcelona
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 18:16 uur

In de afgelopen dagen zijn er opwindende speculaties ontstaan in de Spaanse voetbalwereld met betrekking tot twee Nederlandse voetballegendes, Marco van Basten en Frank Rijkaard. Volgens bronnen zouden zij in de race zijn om een trainersduo te vormen bij FC Barcelona, nadat Xavi aankondigde de club te verlaten.

Echter, in een recent interview met Ziggo Sport heeft Van Basten alle geruchten resoluut van tafel geveegd. Hij heeft er absoluut geen interesse in om die verantwoordelijkheid op zich te nemen. Met een duidelijke en vastberaden stem liet hij weten dat hij er niet eens aan wil denken om die baan te aanvaarden.

Hoewel de voetbalwereld altijd vol zit met verrassingen en onverwachte wendingen, lijkt het erop dat Van Basten zijn focus elders heeft liggen. Het is bewonderenswaardig dat hij zijn eigen pad volgt en niet toegeeft aan de verleidingen van een prestigieuze positie bij een topclub als FC Barcelona.

Het blijft echter afwachten wie uiteindelijk de nieuwe trainer(s) van FC Barcelona zullen worden. De geruchtenmolen draait op volle toeren en er zijn nog tal van andere namen die de revue passeren. Voor nu kunnen we alleen maar speculeren en hopen dat de club een geschikte opvolger vindt voor Xavi.