×
Home Livescore

Feyenoord triomfeert met 0-1 over AZ, Slot tevreden

Feyenoord triomfeert met 0-1 over AZ, Slot tevreden
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 20:08 uur

In een spectaculaire wedstrijd wist Feyenoord afgelopen zondag een belangrijke overwinning te behalen tegen AZ, met een eindstand van 0-1. De zege zorgde voor een golf van positieve emoties bij zowel spelers als fans, en ook trainer Arne Slot was zeer tevreden met het resultaat. Tijdens de persconferentie na de wedstrijd benadrukte hij het belang van het treffen met de Alkmaarders en besprak hij tevens het verschil in punten met koploper PSV.

Slot, met een glimlach van oor tot oor, sprak vol lof over de prestatie van zijn team. Hij benadrukte dat de overwinning tegen AZ van cruciaal belang was voor de ambities van Feyenoord. "Dit was een wedstrijd waarin we echt moesten laten zien wat we waard zijn. Het was een zware strijd, maar we hebben laten zien dat we als team kunnen vechten en winnen", verklaarde de trotse trainer.

Daarnaast ging Slot ook in op het gat dat Feyenoord momenteel scheidt van koploper PSV. Hoewel het verschil in punten nog aanzienlijk is, blijft de trainer optimistisch en gelooft hij dat zijn team de achterstand kan verkleinen. "Natuurlijk is het gat met PSV nog groot, maar we hebben bewezen dat we in staat zijn om te winnen van sterke tegenstanders. We moeten blijven vechten en ons focussen op elke wedstrijd die voor ons ligt. Alles is nog mogelijk", aldus Slot.

Met de overwinning op AZ heeft Feyenoord een belangrijke stap gezet in de richting van hun doelen. De spelers en de trainer zijn vastberaden om deze positieve lijn voort te zetten en te blijven strijden voor succes. De fans kunnen zich verheugen op spannende wedstrijden en hopelijk nog meer overwinningen in de nabije toekomst.