×
Home Livescore

FC Barcelona houdt Frenkie de Jong en Ronald Araújo vast

FC Barcelona houdt Frenkie de Jong en Ronald Araújo vast
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 5 februari 2024 13:48 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft FC Barcelona aangekondigd dat Frenkie de Jong deze zomer niet zal worden verkocht. De club heeft besloten om vast te houden aan hun getalenteerde middenvelder, ondanks de interesse van verschillende Europese grootmachten. Dit nieuws werd bevestigd door niemand minder dan Deco, de sportief directeur van de club.

Maar dat is niet alles, want ook Ronald Araújo zal niet worden toegestaan om de club te verlaten. De jonge verdediger heeft indruk gemaakt met zijn solide prestaties en heeft de aandacht getrokken van andere clubs. Echter, Barcelona heeft besloten om vastberaden te zijn en hem te behouden voor het komende seizoen.

De beslissing om deze twee veelbelovende spelers te behouden, toont de vastberadenheid van Barcelona om hun team te versterken en competitief te blijven in de komende jaren. Met De Jong en Araújo aan boord, hoopt de club opnieuw successen te behalen en hun positie in het Europese voetbal te versterken.

Fans van Barcelona kunnen opgelucht ademhalen, wetende dat hun geliefde spelers niet zullen vertrekken. Het is een teken van stabiliteit en toewijding van de clubleiding om de beste spelers aan boord te houden en te bouwen aan een succesvolle toekomst.

Terwijl de transfermarkt in volle gang is en geruchten over spelersbewegingen de ronde doen, blijft Barcelona vastberaden om hun sterspelers te behouden. Met De Jong en Araújo in hun gelederen, kunnen de fans uitkijken naar een spannend seizoen vol uitdagingen en triomfen.