×
Home Livescore

Hansi Flick op weg naar Barcelona met Spaanse taalvaardigheid

Hansi Flick op weg naar Barcelona met Spaanse taalvaardigheid
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 5 februari 2024 14:48 uur

Volgens een betrouwbare bron, die niet bij naam genoemd wil worden, heeft Hansi Flick de afgelopen maanden zijn focus verlegd naar het leren van een nieuwe taal. Het schijnt dat de voormalige Bayern München-trainer zich volledig heeft gestort op het beheersen van de Spaanse taal. Dit nieuws heeft de geruchtenmolen over een mogelijke overstap naar FC Barcelona flink doen oplaaien.

Met de aankondiging van de huidige Barcelona-trainer, Xavi, dat hij deze zomer zijn functie zal neerleggen, lijkt er een vacature te ontstaan die mogelijk perfect zou passen bij Flick. Hoewel er nog geen officiële bevestiging is vanuit beide partijen, wordt er druk gespeculeerd over de mogelijke komst van Flick naar de Catalaanse club.

De Spaanse taalvaardigheid van Flick zou een belangrijke troef kunnen zijn in zijn streven naar een nieuwe uitdaging. Het is algemeen bekend dat Barcelona een sterke voorkeur heeft voor trainers die de taal vloeiend spreken en begrijpen. Met zijn inzet om de taal onder de knie te krijgen, lijkt Flick zichzelf in een gunstige positie te manoeuvreren.

Hoewel er nog veel onduidelijkheid heerst over de toekomst van Flick en zijn mogelijke stap naar Barcelona, blijft de voetbalwereld vol spanning afwachten. Het is duidelijk dat de Duitse trainer vastberaden is om zijn carrière voort te zetten en zijn horizon te verbreden. Of dit uiteindelijk zal leiden tot een avontuur bij FC Barcelona, zal de tijd moeten uitwijzen.