×
Home Livescore

Derksen twijfelt aan doelmannen Oranje na blessure Bijlow

Derksen twijfelt aan doelmannen Oranje na blessure Bijlow
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 februari 2024 07:16 uur

In een recente uitzending van Vandaag Inside heeft de gerenommeerde voetbalanalist Johan Derksen zijn twijfels geuit over de doelmannen van het Nederlands elftal, Mark Flekken en Bart Verbruggen. Derksen, die al 75 jaar meedraait in de sportjournalistiek, deelde zijn kritische kijk op de situatie naar aanleiding van de blessure van Feyenoord-keeper Justin Bijlow.

Met zijn kenmerkende scherpte en ongezouten mening, liet Derksen weten dat hij niet overtuigd is van de kwaliteiten van Flekken en Verbruggen als betrouwbare sluitposten voor Oranje. Hij benadrukte dat het cruciaal is om een solide doelman te hebben, vooral in internationale wedstrijden waar de druk hoog is.

Derksen, die bekend staat om zijn uitgesproken karakter, gaf aan dat hij niet onder de indruk is van de prestaties van Flekken en Verbruggen tot nu toe. Hij stelde dat er meer ervaring en consistentie nodig is op dit cruciale positie in het team. De 75-jarige analist benadrukte dat het Nederlands elftal een doelman nodig heeft die de verdediging kan leiden en het team kan behoeden voor tegendoelpunten.

Hoewel Derksen zijn twijfels heeft geuit, is het aan de bondscoach om de uiteindelijke beslissing te nemen over de doelmannen van Oranje. Het is echter duidelijk dat de kritische woorden van Derksen de discussie over de keeperspositie in het Nederlands elftal verder zullen aanwakkeren.