×
Home Livescore

De Mos en Stevens verdedigen Ramalho tegen kritiek PSV

De Mos en Stevens verdedigen Ramalho tegen kritiek PSV
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 februari 2024 09:16 uur

Voormalig PSV-trainers Aad de Mos en Huub Stevens hebben hun ongezouten mening gegeven over de veelbesproken André Ramalho. De Braziliaanse verdediger staat regelmatig in de schijnwerpers bij PSV, maar volgens De Mos en Stevens is dit volkomen onterecht. Ze zijn van mening dat de kritiek op Ramalho 'overdreven' is en dat zijn tekortkomingen niet zo zwaar moeten worden aangerekend.

De Mos, die zelf jarenlang ervaring heeft als trainer in het Nederlandse voetbal, begrijpt niet waarom Ramalho zo vaak onder een vergrootglas ligt. "Natuurlijk heeft hij zijn zwakke punten, dat is geen geheim. Maar laten we niet vergeten dat hij ook veel goede dingen laat zien. Hij is een belangrijke schakel in het team en levert regelmatig goede prestaties."

Stevens, die eveneens een succesvolle carrière als trainer heeft gehad, sluit zich hierbij aan. "Ramalho is een speler met potentie. Hij heeft nog ruimte om te groeien en zich verder te ontwikkelen. Het is belangrijk dat we geduld hebben en hem de kans geven om zich te bewijzen. De kritiek die hij nu krijgt, is naar mijn mening overdreven."

Beide trainers benadrukken dat het belangrijk is om een realistisch beeld te hebben van de kwaliteiten van Ramalho. "Hij is geen perfecte speler, maar wie is dat wel? We moeten niet vergeten dat hij nog jong is en nog veel kan leren. Laten we hem steunen en hem de tijd geven om te groeien", aldus De Mos.

Het is duidelijk dat De Mos en Stevens het opnemen voor Ramalho en vinden dat hij meer waardering verdient. Ze hopen dat de kritiek op de Braziliaan zal afnemen en dat hij de kans krijgt om zich te bewijzen bij PSV.