×
Home Livescore

AZ zonder Pavlidis tegen Feyenoord: Martens heeft keuzestress

AZ zonder Pavlidis tegen Feyenoord: Martens heeft keuzestress
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 februari 2024 16:48 uur

In een opmerkelijke wending van het lot zal Maarten Martens, de befaamde voetbalster van het Nederlandse team AZ, zich woensdagavond op het strijdtoneel begeven tegen Feyenoord in de felbegeerde KNVB Beker. Echter, tot zijn grote teleurstelling zal hij het moeten stellen zonder de aanwezigheid van zijn Griekse medespeler, Vangelis Pavlidis, die helaas geschorst is voor dit epische duel met de Rotterdammers.

De Belgische interim-trainer van AZ, wiens naam vooralsnog in mysterie gehuld blijft, staat voor een uitdagende taak om de juiste keuzes te maken in het licht van deze onfortuinlijke omstandigheden. Wie zal de plaats van Pavlidis innemen? Dit blijft een vraag waarop de trainer tot op heden geen duidelijk antwoord heeft gegeven, waardoor de spanning rondom de wedstrijd alleen maar toeneemt.

Met de afwezigheid van Pavlidis zal Martens ongetwijfeld zijn uiterste best doen om zijn team naar de overwinning te leiden. Zal hij in staat zijn om de leegte op te vullen die zijn Griekse metgezel achterlaat? Alleen de tijd zal het leren. De fans van AZ houden hun adem in en wachten vol spanning af op het moment dat de interim-trainer zijn mysterieuze keuze zal onthullen.