×
Home Livescore

Ajax lonkt naar Arsenal-talent Cozier-Duberry bij contractverlenging

Ajax lonkt naar Arsenal-talent Cozier-Duberry bij contractverlenging
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 6 februari 2024 19:32 uur

Volgens een betrouwbare bron, Fabrizio Romano, heeft Ajax zijn zinnen gezet op een veelbelovend talent genaamd Amario Cozier-Duberry (zie foto links). De Amsterdamse club heeft slim ingespeeld op de contractuele situatie van deze jonge voetballer, die momenteel bij Arsenal speelt. Als Cozier-Duberry ervoor kiest om zijn contract in Noord-Londen niet te verlengen, zal hij komend seizoen zonder enige transfersom beschikbaar zijn.

Ajax heeft al geruime tijd interesse in het aantrekken van jonge talenten en ziet in Cozier-Duberry een waardevolle aanwinst voor hun team. Met zijn indrukwekkende vaardigheden en potentieel heeft de speler de aandacht getrokken van de Nederlandse club, die vastbesloten is om hem aan te trekken.

Hoewel Arsenal ongetwijfeld zijn best zal doen om Cozier-Duberry te behouden, kan de verleiding van een overstap naar Ajax en het vooruitzicht op meer speeltijd en ontwikkelingsmogelijkheden onweerstaanbaar zijn voor de jonge voetballer. Het is echter nog afwachten of de onderhandelingen tussen de clubs succesvol zullen verlopen en of Cozier-Duberry daadwerkelijk de overstap zal maken.

De komende periode zal cruciaal zijn voor de toekomst van Cozier-Duberry, aangezien hij moet beslissen of hij zijn avontuur bij Arsenal wil voortzetten of de uitdaging bij Ajax wil aangaan. Voor Ajax zou het binnenhalen van deze veelbelovende speler een grote stap voorwaarts zijn in hun streven naar succes op nationaal en internationaal niveau.

Het is duidelijk dat de Amsterdammers er alles aan zullen doen om Cozier-Duberry naar Nederland te halen. De fans van Ajax zullen ongetwijfeld vol spanning afwachten hoe deze transfer zich zal ontwikkelen en of hun club erin slaagt om deze talentvolle voetballer aan te trekken.