×
Home Livescore

Cambuur kiest andere koers: Verbeek niet aangetrokken als TD

Cambuur kiest andere koers: Verbeek niet aangetrokken als TD
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 7 februari 2024 15:16 uur

Voetbalclub SC Cambuur heeft besloten om geen samenwerking aan te gaan met een bekende voetbalcoach, Gertjan Verbeek genaamd. Verbeek, die in het verleden succesvol was als trainer bij verschillende clubs zoals sc Heerenveen, Feyenoord en AZ, had zichzelf aangeboden in de stad Leeuwarden na het vertrek van technisch directeur Etienne Reijnen.

Echter, de Friese club heeft ervoor gekozen om een andere weg in te slaan en niet in te gaan op het aanbod van Verbeek. Hoewel Verbeek een indrukwekkend cv heeft en bekend staat om zijn gedrevenheid en tactische kennis, heeft Cambuur besloten om een andere koers te varen.

De redenen achter deze beslissing zijn niet bekendgemaakt, maar het lijkt erop dat Cambuur op zoek is naar een frisse wind en een nieuwe visie binnen de club. Verbeek zal dus op zoek moeten gaan naar andere mogelijkheden om zijn trainerscarrière voort te zetten.

Het vertrek van technisch directeur Etienne Reijnen heeft mogelijk een rol gespeeld in de beslissing van Cambuur. Het is niet ongebruikelijk dat een nieuwe technisch directeur zijn eigen stempel wil drukken op de club en daarom kiest voor een andere trainer.

Voor Verbeek betekent dit dat hij zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging zal moeten voortzetten. Met zijn ervaring en reputatie zal het waarschijnlijk niet lang duren voordat hij weer ergens aan de slag kan gaan. Het is afwachten waar zijn volgende avontuur hem naartoe zal leiden.

Voor nu blijft SC Cambuur op zoek naar een geschikte kandidaat om de rol van technisch directeur te vervullen. De club hoopt snel een nieuwe aanwinst te kunnen presenteren die de club naar nieuwe successen kan leiden.