×
Home Livescore

Benzema's problemen bij Al Ittihad zorgen voor vroegtijdig vertrek

Benzema's problemen bij Al Ittihad zorgen voor vroegtijdig vertrek
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 7 februari 2024 18:48 uur

Volgens betrouwbare bronnen heeft Karim Benzema opnieuw voor de nodige opschudding gezorgd bij zijn huidige club Al Ittihad. Het gerenommeerde sportmedium Marca meldt dat de Franse aanvaller afgelopen maandag weliswaar de groepstraining hervatte, maar voortijdig het trainingsveld verliet.

De exacte reden voor zijn vroegtijdige vertrek blijft vooralsnog een mysterie, maar insiders suggereren dat er wederom sprake is van problemen tussen Benzema en de clubleiding. Het is niet de eerste keer dat de getalenteerde spits in opspraak komt tijdens zijn verblijf bij Al Ittihad.

De Saudische club, die bekendstaat om zijn ambitieuze plannen en grote investeringen, hoopte met de komst van Benzema een absolute sterspeler in huis te halen. Echter, de samenwerking lijkt tot op heden niet zonder hobbels te verlopen.

Benzema, die eerder furore maakte bij Real Madrid, staat bekend om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Desondanks lijkt hij moeite te hebben om zich aan te passen aan de cultuur en werkwijze van Al Ittihad.

De clubleiding heeft nog niet gereageerd op het incident, maar het is duidelijk dat de situatie rondom Benzema voor de nodige onrust zorgt binnen de gelederen van Al Ittihad. Het is afwachten hoe dit verder zal ontwikkelen en of de Franse spits zijn problemen kan overwinnen om zijn potentieel volledig te benutten bij zijn huidige werkgever.