×
Home Livescore

Napoli jaagt op Zirkzee: potentiële opvolger voor Osimhen gezocht

Napoli jaagt op Zirkzee: potentiële opvolger voor Osimhen gezocht
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 8 februari 2024 15:48 uur

In een verrassende wending van de transfermarkt heeft Napoli zijn zinnen gezet op de talentvolle Joshua Zirkzee. Volgens een betrouwbare bron, La Repubblica, heeft de Italiaanse kampioen Zirkzee op het oog als de perfecte vervanger van Victor Osimhen. De club is bereid om diep in de buidel te tasten en maar liefst zestig miljoen euro neer te leggen voor de jonge Nederlander.

Met deze mogelijke transfer zou Napoli een gedurfde stap zetten om hun aanvalslinie te versterken. Zirkzee, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft de aandacht getrokken van de Italiaanse grootmacht. De club ziet in hem een veelbelovend talent dat de potentie heeft om uit te groeien tot een ware sensatie in de Serie A.

Hoewel de vraagprijs hoog is, lijkt Napoli vastberaden om Zirkzee binnen te halen. De club is ervan overtuigd dat hij de perfecte aanvulling zou zijn op het team en de ideale opvolger van Osimhen, die mogelijk andere oorden opzoekt. Met zijn jeugdige energie en technische vaardigheden zou Zirkzee een waardevolle toevoeging zijn aan het Napoli-elftal.

Het is nog afwachten of de transfer daadwerkelijk zal plaatsvinden, maar de geruchtenmolen draait in ieder geval op volle toeren. Napoli lijkt vastbesloten om Zirkzee naar Italië te halen en is bereid om diep in de buidel te tasten. Het is nu aan de jonge Nederlandse spits om te beslissen of hij deze uitdaging aan wil gaan en zijn carrière naar een hoger niveau wil tillen.