×
Home Livescore

PSV wint strijd om Joey Veerman met Feyenoord

PSV wint strijd om Joey Veerman met Feyenoord
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 18:08 uur

In de eerste maand van het jaar 2022 ontstond er een hevige strijd tussen PSV en Feyenoord om de felbegeerde handtekening van de talentvolle voetballer Joey Veerman. Beide clubs waren vastberaden om deze veelbelovende speler aan hun selectie toe te voegen. Uiteindelijk was het PSV die aan het langste eind trok en maar liefst zes miljoen euro op tafel legde om Veerman binnen te halen.

Voordat de transfer definitief werd gemaakt, besloten zowel de zaakwaarnemer van Veerman als de middenvelder zelf om aankloppen bij FACTS Consultancy. Dit innovatieve databedrijf staat bekend om hun expertise op het gebied van transfers en biedt ondersteuning aan zowel clubs als spelers. Met hun uitgebreide kennis en ervaring in de voetbalwereld, waren zij de aangewezen partij om te helpen bij deze belangrijke overgang.

De betrokken partijen waren zeer tevreden met de samenwerking met FACTS Consultancy. Het databedrijf wist hen te voorzien van waardevolle inzichten en advies, waardoor de transfer soepel kon verlopen. Dankzij de professionele begeleiding van FACTS Consultancy kon PSV uiteindelijk de handtekening van Veerman veiligstellen en hem verwelkomen in hun team.

Deze transfer betekent een grote stap vooruit in de carrière van Joey Veerman. De jonge middenvelder heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een getalenteerde speler en zijn overstap naar PSV biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. Zowel PSV als Veerman kijken vol verwachting uit naar de toekomst en zijn vastberaden om samen successen te behalen.