×
Home Livescore

Santiago Gimenez worstelt met vormdip, maar Kieft optimistisch

Santiago Gimenez worstelt met vormdip, maar Kieft optimistisch
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 19:32 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen lijkt de eens zo productieve Santiago Gimenez van Feyenoord te worstelen met een onverwachte dip in vorm. Waar hij voorheen aan de lopende band doelpunten wist te scoren, lijkt de aanvaller nu te kampen met een mysterieuze malaise.

Zelfs voetballegende Wim Kieft heeft de moeilijkheden van de spits opgemerkt. In zijn meest recente column in De Telegraaf geeft hij toe dat Gimenez het momenteel zwaar heeft. Echter, Kieft blijft optimistisch en voorspelt dat de getalenteerde aanvaller zijn vorm zal herwinnen zodra hij terugkeert naar de basis en "doet wat hij moet doen".

Deze cryptische opmerking van Kieft laat ruimte voor speculatie over wat precies de sleutel is tot Gimenez' hernieuwde succes. Zal hij zich moeten richten op zijn techniek, zijn fysieke gesteldheid, of misschien zelfs zijn mentale kracht? De tijd zal het leren.

Ondertussen blijft de Feyenoord-fans in spanning afwachten op het moment dat hun geliefde aanvaller zijn oude vorm weer zal vinden. Zal Gimenez in staat zijn om zijn vormdip te overwinnen en opnieuw te schitteren op het voetbalveld? De komende wedstrijden zullen ongetwijfeld het antwoord bieden op deze prangende vraag.