×
Home Livescore

Hans Kraay: Feyenoord kan profiteren van Önal's talent!

Hans Kraay: Feyenoord kan profiteren van Önal's talent!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 20:32 uur

In een verrassende wending heeft voetbalanalist Hans Kraay zijn oog laten vallen op een verborgen talent genaamd Başar Önal, die volgens hem een directe versterking zou kunnen zijn voor Feyenoord. Hoewel de buitenspeler momenteel in de belangstelling staat van Turkse topclubs, is Kraay ervan overtuigd dat de Rotterdammers Önal goed kunnen gebruiken.

Tijdens een uitzending van Voetbal op Vrijdag onthulde Kraay zijn inzicht in de potentie van Önal. Hij benadrukte dat de aanvaller een vergelijkbare speelstijl heeft als Cody Gakpo, wat hem des te interessanter maakt voor Feyenoord. Met zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid zou Önal een waardevolle toevoeging kunnen zijn aan het team.

Hoewel Önal momenteel nog speelt voor De Graafschap, lijkt een overstap naar Feyenoord niet uitgesloten. De Turkse topclubs zullen echter niet zomaar opgeven in hun streven om de talentvolle buitenspeler aan te trekken. Het belooft dus een spannende strijd te worden om de handtekening van Önal.

Of Feyenoord daadwerkelijk de stap zal zetten om Önal aan te trekken, blijft voorlopig nog een vraagteken. Maar één ding is zeker: met de steun van Hans Kraay heeft de jonge aanvaller alvast een krachtige pleitbezorger aan zijn zijde.