×
Home Livescore

Jim Ratcliffe wil Ten Hag als coach Manchester United

Jim Ratcliffe wil Ten Hag als coach Manchester United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 22 februari 2024 14:16 uur

De geruchtenmolen draait op volle toeren in de voetbalwereld nu bekend is geworden dat een mysterieuze zakenman genaamd Sir Jim Ratcliffe de nieuwe eigenaar is geworden van een van de meest prestigieuze clubs in Engeland, Manchester United. Ratcliffe, die bekend staat om zijn vastberadenheid en zakelijk inzicht, heeft direct laten weten dat hij niet van plan is om stil te zitten bij de club.

Met een kritische blik op het verleden van Manchester United, waar de afgelopen elf jaar geen enkele coach erin slaagde om succes te boeken, is Ratcliffe vastbesloten om verandering te brengen. Hoewel velen de schuld leggen bij de coaches en hun werkwijze, is Ratcliffe van mening dat het probleem dieper ligt.

In zijn zoektocht naar een nieuwe koers voor de club, heeft Ratcliffe zijn oog laten vallen op niemand minder dan de Nederlandse coach Erik ten Hag. De huidige coach van Ajax wordt gezien als een frisse wind die Manchester United weer op het juiste spoor kan zetten. Ratcliffe gelooft sterk in de kwaliteiten van Ten Hag en is ervan overtuigd dat hij de club naar nieuwe successen kan leiden.

Met de komst van Sir Jim Ratcliffe als eigenaar van Manchester United lijkt er een nieuw tijdperk aan te breken voor de club. De fans houden hun adem in en wachten vol spanning af wat de toekomst zal brengen onder het bewind van deze mysterieuze zakenman.