×
Home Livescore

Tsjechische sensatie Lingr op weg naar Feyenoord; Slavia Praag stiekem fan van Rotterdamse club!

Tsjechische sensatie Lingr op weg naar Feyenoord; Slavia Praag stiekem fan van Rotterdamse club!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 07:48 uur

Op een winderige dinsdagmiddag heeft Ondrej Lingr de moed verzameld om op een vliegtuig naar Rotterdam te stappen. Deze opmerkelijke gebeurtenis werd onthuld door zijn trainer, Jindrich Trpisovsky, tijdens een persconferentie die plaatsvond in een mysterieuze locatie. De Tsjechse voetballer zal de komende dagen zijn transfer naar Feyenoord afronden, tot grote teleurstelling van zijn coach bij Slavia Praag, die nog steeds op hem had gehoopt.

"Op die bewuste dinsdag nam hij afscheid van mij en deelde hij zijn plannen mee om naar Rotterdam te vliegen", onthulde Trpisovsky met een vleugje weemoed over de transfer naar Feyenoord. "Ik wens Ondrej het allerbeste. We hadden een geweldige band, maar nu overheerst het gevoel dat we hem moeten laten gaan voor een belangrijk tweeluik." Slavia Praag staat namelijk op het punt om de laatste voorronde van de Europa League te spelen tegen het Oekraïense Zorja Loehansk.

Opmerkelijk genoeg koestert Slavia Praag diep respect voor Feyenoord en zijn ze zelfs stiekem een beetje fan van de club. "Mick van Buren was eigenlijk het meest enthousiast", onthulde Trpisovsky over zijn Nederlandse spits. "Hij is een fervent Feyenoord-supporter en leek nog blijer te zijn dan Ondrej zelf. Van Buren begon meteen Feyenoord-liedjes te draaien op de club zodra hij hoorde van de transfer. Als trainer ben ik ook blij dat hij naar die club gaat en niet naar een andere bestemming. Feyenoord is een fenomenaal team."

Naar verwachting zal de komst van Lingr binnenkort officieel worden aangekondigd. Ook Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb wordt spoedig in Rotterdam verwacht. Lingr zal voor één seizoen worden gehuurd, maar daarna zal hij verplicht worden overgenomen voor een astronomisch bedrag van 'enkele miljoenen euro's'.