×
Home Livescore

Feyenoord onthult stijlvol derde tenue in samenwerking met Castore. Wit met groene accenten, een moderne v-hals en complete look. Castore-lijn compleet.

Feyenoord onthult stijlvol derde tenue in samenwerking met Castore. Wit met groene accenten, een moderne v-hals en complete look. Castore-lijn compleet.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 10:36 uur

Feyenoord verrast fans met een gloednieuw derde tenue voor het seizoen 2023/2024. In een unieke samenwerking met kledingpartner Castore heeft de club het tenue onthuld, dat een frisse en moderne uitstraling heeft.

Het opvallende derde tenue is voornamelijk wit van kleur, met subtiele groene accenten die een knipoog zijn naar de kleuren van Rotterdam. Feyenoord beschrijft het tenue op hun officiële kanalen als een 'stijlvolle toevoeging' aan de collectie van dit seizoen. Het moderne shirt heeft een herkenbare en elegante v-hals, terwijl het broekje en de sokken het derde tenue compleet maken.

Eerder in juli presenteerde Feyenoord al het uitshirt voor dit seizoen, dat een eerbetoon is aan het uittenue van het succesvolle seizoen 1998/1999, toen de club landskampioen werd. Het uitshirt bestaat uit verschillende tinten blauw, met witte accenten die zorgen voor een frisse uitstraling.

Met de onthulling van het derde tenue is de volledige Castore-lijn voor Feyenoord bekend. Castore is sinds dit seizoen de trotse kledingsponsor van de club en heeft met deze collectie laten zien dat ze oog hebben voor stijl en innovatie.

De fans van Feyenoord kunnen niet wachten om het nieuwe derde tenue in actie te zien op het veld. Met deze unieke samenwerking tussen Feyenoord en Castore is de club klaar om hun stadskleuren te verdedigen en te schitteren in het komende seizoen.