×
Home Livescore

Manchester United biedt Vlachodimos contract tot 2028, Ten Hag twijfelt nog

Manchester United biedt Vlachodimos contract tot 2028, Ten Hag twijfelt nog
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 24 augustus 2023 14:01 uur

In een opmerkelijke wending heeft Odysseas Vlachodimos een verleidelijk aanbod ontvangen van een grote Engelse club, zo meldt een betrouwbare bron. Het gerucht gaat dat Manchester United de doelman graag aan hun selectie wil toevoegen en hem de kans wil geven om te concurreren met de getalenteerde André Onana.

Vlachodimos, die momenteel speelt voor SL Benfica, is geen onbekende in de voetbalwereld. Hij werd eerder al in verband gebracht met Ajax, waarbij er zelfs sprake was van een mogelijke overeenkomst in de zomer van 2022. Helaas gooide de raad van commissarissen op het laatste moment roet in het eten en werd de transfer geblokkeerd. Een half jaar later was Vlachodimos opnieuw in beeld, maar uiteindelijk koos Ajax voor Gerónimo Rulli.

Nu lijkt het erop dat het lot Vlachodimos opnieuw naar een andere richting stuurt. Door een langdurige blessure van Rulli, kwam de Griekse doelman opnieuw in beeld bij Manchester United. Er wordt gefluisterd dat er zelfs al een mondeling akkoord is bereikt over de voorwaarden van een contract dat hem tot medio 2028 aan de club zou binden.

Hoewel de interesse van Manchester United groot is, is er nog geen definitieve beslissing genomen. De Nederlandse coach Erik ten Hag zou Vlachodimos graag aan zijn selectie toevoegen, maar er zijn nog andere opties in overweging. Zo wordt ook Altay Bayindir van Fenerbahçe genoemd als mogelijke kandidaat.

De toekomst van Vlachodimos blijft dus nog even in het ongewisse. Zal hij de kans krijgen om zijn talent te tonen bij Manchester United, of zal een andere club hem weten te verleiden? De tijd zal het leren.