×
Home Livescore

Eden Hazard gelinkt aan Crystal Palace: Engelse gok op Belgische ster

Eden Hazard gelinkt aan Crystal Palace: Engelse gok op Belgische ster
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 12:12 uur

Er wordt druk gespeculeerd over een opmerkelijke transfer in Engeland. De mysterieuze speler waar het allemaal om draait, is een 32-jarige Belg die momenteel zonder club zit na zijn vertrek bij Real Madrid. Verschillende bronnen, waaronder Football Transfers, hebben laten doorschemeren dat Crystal Palace geïnteresseerd is in deze onbekende voetballer.

De eigenaar van Palace, Steve Parish, ziet potentie in deze Belgische aanvaller en overweegt hem een prestatiecontract van één jaar aan te bieden. Dit contract zou zowel voordelen als risico's met zich meebrengen voor de club uit Londen. Als de speler weinig speeltijd krijgt, zal zijn salaris ook beperkt blijven. Dit lijkt een verstandige zet gezien de aanhoudende knieproblemen van de buitenspeler, wat de vraag oproept hoelang hij nog op het hoogste niveau kan blijven spelen.

Het is echter nog onduidelijk of deze mysterieuze Belg interesse heeft in een transfervrije overstap naar Palace. Ondertussen houden de Engelsen hun opties open en hebben ze ook hun oog laten vallen op Julian Draxler, een speler die momenteel mag vertrekken bij Paris Saint-Germain.

Kortom, de transfergeruchten blijven rondzingen en het is afwachten wie uiteindelijk de nieuwe aanwinst zal worden voor Crystal Palace.