×
Home Livescore

Ten Hag onverstoord ondanks blessuregolf bij Man United

Ten Hag onverstoord ondanks blessuregolf bij Man United
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 25 augustus 2023 20:37 uur

Erik ten Hag, de Nederlandse manager van Manchester United, staat aan het begin van het seizoen voor een flinke uitdaging. De ziekenboeg van de club zit namelijk bomvol, maar Ten Hag blijft er nuchter onder. Hij maakt zich geen zorgen over de blessuregolf die zijn team teistert.

Aankomende zaterdagmiddag neemt Man United het op eigen veld op tegen Nottingham Forest, maar helaas zullen Rasmus Højlund, Mason Mount, Tyrell Malacia en Luke Shaw vanwege blessures niet van de partij zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, staan er binnenkort ook krachtmetingen met Brighton & Hove Albion en Arsenal op het programma voor The Red Devils. "Dit is gewoon de situatie waar we nu mee te maken hebben", laat Ten Hag weten tijdens zijn persconferentie.

"In het moderne topvoetbal is dit helaas normaal geworden. Spelers moeten tot het uiterste gaan, waardoor blessures op de loer liggen", vervolgt Ten Hag. "Natuurlijk is dat teleurstellend, maar we moeten ermee omgaan."

Volgens Ten Hag zal het niet lang meer duren voordat de miljoenenaankoop Højlund zijn debuut kan maken voor United. Shaw, Mount en Malacia zullen daarentegen langer uitgeschakeld zijn. "Voor het seizoen hebben we al rekening gehouden met dit scenario. Natuurlijk hoopten we dat we al deze blessures konden voorkomen, maar als het dan toch gebeurt, moeten we er klaar voor zijn."