×
Home Livescore

FC Barcelona schakelt politie in tegen fans bij training.

FC Barcelona schakelt politie in tegen fans bij training.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 3 april 2024 15:48 uur

Spaanse topclub neemt drastische maatregelen na incident met fan

Een recent incident heeft FC Barcelona doen besluiten om rigoureuze maatregelen te nemen om de veiligheid van hun spelers te waarborgen. Na een confrontatie tussen verdediger Iñigo Martinez en een fan die hem beledigde, heeft de club besloten om 'anti-tiktokmaatregelen' in te voeren. Dit houdt in dat het trainingscentrum van de Catalanen voortaan bewaakt zal worden door voertuigen van de Guàrdia Urbana, de lokale politie.

De aanwezigheid van de politie bij de trainingen van FC Barcelona is een ongekende stap in het Spaanse voetbal. De club wil hiermee een duidelijk signaal afgeven dat dergelijk gedrag niet getolereerd zal worden. De veiligheid en het welzijn van de spelers staan voorop en de club zal er alles aan doen om hen te beschermen tegen ongewenste confrontaties met fans.

De maatregelen hebben tot nu toe voor rust en veiligheid gezorgd bij de trainingen van FC Barcelona. De spelers kunnen zich nu volledig focussen op hun voorbereiding op de komende wedstrijden, terwijl de clubleiding ervoor zorgt dat hun veiligheid te allen tijde gewaarborgd is.