×
Home Livescore

Bayern München op zoek naar vervanger Pavard: Lutsharel Geertruida in beeld

Bayern München op zoek naar vervanger Pavard: Lutsharel Geertruida in beeld
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 29 augustus 2023 15:24 uur

Bayern München heeft opnieuw interesse getoond in een Nederlandse verdediger, namelijk Lutsharel Geertruida. De club uit München is op zoek naar een vervanger voor Benjamin Pavard, die recentelijk naar Internazionale is vertrokken. Transferexpert Gianluca Di Marzio heeft dit nieuws naar buiten gebracht.

Na het afronden van de transfer van Pavard naar Italië, heeft Bayern München de weg vrijgemaakt voor een nieuwe verdediger. Geertruida wordt gezien als een serieuze kandidaat, aangezien hij zowel in het centrum als op de rechtsback positie kan spelen. De club is op zoek naar een speler die aan deze profielschets voldoet.

Naast Geertruida zijn er nog andere spelers in beeld, zoals Trevoh Chalobah van Chelsea, Lukas Klostermann van RB Leipzig en Armel Bella-Kotchap van Southampton. Bayern München heeft al drie Nederlandse spelers onder contract staan, namelijk Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui en Ryan Gravenberch. Mazraoui kan mogelijk de concurrentie aangaan met Geertruida.

Geertruida heeft eerder deze zomer een lucratieve transfer naar RB Leipzig misgelopen, omdat de clubs er niet uitkwamen. Feyenoord vroeg minimaal 36 miljoen euro, terwijl het laatste bod van de Duitse club 30 miljoen euro plus bonussen bedroeg. De transfermarkt in Nederland en Duitsland sluit aanstaande vrijdag om 23.59 uur, dus er is nog beperkte tijd om de deal rond te krijgen.