×
Home Livescore

Randal Kolo Muani verdwijnt van trainingsveld Frankfurt om transfer naar PSG af te dwingen

Randal Kolo Muani verdwijnt van trainingsveld Frankfurt om transfer naar PSG af te dwingen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 14:48 uur

Nieuwe transferperikelen bij Eintracht Frankfurt! Dit keer is het Randal Kolo Muani die de trainingen boycot om een overstap naar Paris Saint-Germain af te dwingen. De Franse speler heeft zijn wens om naar de Franse hoofdstad te verhuizen duidelijk kenbaar gemaakt en zelfs een bod van PSG ontvangen. En alsof dat nog niet genoeg is, is Kolo Muani plotseling spoorloos verdwenen van het trainingsveld.

De Duitse club is momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de Conference League-wedstrijd tegen Levski Sofia, maar Kolo Muani zal daar niet bij zijn. Directeur Markus Krösche heeft op de clubwebsite laten weten dat de wedstrijd zonder de rebelse speler gespeeld zal worden. "Het gedrag van Kolo Muani heeft geen invloed op onze transferactiviteiten. De wedstrijd tegen Sofia heeft nu onze volledige focus."

In een interview met Sky Sport heeft Kolo Muani zelf al laten doorschemeren dat hij dolgraag naar PSG wil. "Ik heb de mensen binnen de club laten weten dat ik graag naar Parijs wil. Ik hoop dat Eintracht Frankfurt akkoord gaat met het aanbod van PSG en dat deze transfer voor mij mogelijk wordt gemaakt."

Het eerste bod van PSG bestond uit een bedrag van maar liefst 65 miljoen euro, plus spits Hugo Ekitike. Hoe Frankfurt hierop zal reageren, is nog niet bekend. Echter, het feit dat Kolo Muani niet komt opdagen bij de training zal hier geen invloed op hebben. Het lijkt erop dat deze truc van spelers om transfers af te dwingen steeds vaker voorkomt. Eerder weigerden ook Matheus Nunes, Edson Álvarez, Mohammed Kudus en Antony al te trainen in afwachting van hun gewenste transfers.

Het is afwachten hoe Eintracht Frankfurt zal reageren op de situatie rondom Kolo Muani. Zullen ze toegeven aan de druk van de speler en PSG, of zullen ze hun poot stijf houden en hem aan zijn contract houden? De tijd zal het leren.