×
Home Livescore

PSG bereidt zich voor op vertrek Wijnaldum naar Al Ettifaq onder leiding van Gerrard

PSG bereidt zich voor op vertrek Wijnaldum naar Al Ettifaq onder leiding van Gerrard
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2023 22:24 uur

In een verrassende wending heeft Paris Saint-Germain besloten om Georginio Wijnaldum van de hand te doen. De Nederlandse international heeft de interesse gewekt van het Saudische Al Ettifaq, dat onder leiding staat van niemand minder dan Steven Gerrard.

Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano is de interesse van Al Ettifaq in Wijnaldum niet nieuw, maar lijkt een mogelijke overstap nu steeds realistischer te worden. PSG is echter niet van plan om de Oranje-international zomaar te laten gaan en eist een transfersom van ongeveer 6 miljoen euro.

Al Ettifaq heeft inmiddels persoonlijk contact gezocht met Wijnaldum. De middenvelder ziet bij PSG weinig perspectief op speeltijd en de Franse club lijkt nu bereid om groen licht te geven voor een transfer. De bal ligt nu bij Wijnaldum zelf, die door Gerrard als een waardevolle aanwinst wordt gezien.

Het afgelopen seizoen speelde Wijnaldum al op huurbasis voor AS Roma, waar hij met het team de finale van de Europa League bereikte. Helaas werd deze wedstrijd verloren van Sevilla. Opvallend genoeg maakt Wijnaldum geen deel uit van de voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Griekenland en Ierland.

Het is afwachten hoe deze transfer zich verder zal ontwikkelen, maar het lijkt erop dat Wijnaldum mogelijk zijn carrière voortzet in Saoedi-Arabië onder de vleugels van Steven Gerrard.