×
Home Livescore

Rangers FC-trainer biedt excuses aan na afstraffing tegen PSV

Rangers FC-trainer biedt excuses aan na afstraffing tegen PSV
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 31 augustus 2023 10:36 uur

Na een vernederende nederlaag tegen PSV heeft Rangers FC-trainer Michael Beale zijn excuses aangeboden voor de wanprestatie van zijn team. Daarnaast was de 41-jarige manager vol lof over de Eindhovenaren en twee specifieke spelers.

Rangers incasseerde maar liefst zeven doelpunten over twee wedstrijden tegen PSV, waarvan vijf op woensdagavond in Eindhoven. "Het is duidelijk dat deze wedstrijd te vroeg kwam voor ons team", verklaarde Beale realistisch tijdens de persconferentie na afloop. "Ik ben enorm teleurgesteld over het resultaat. Gedurende beide wedstrijden hadden we grote moeite om Luuk de Jong en Ismael Saibari onder controle te houden."

Beale neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de afstraffing op zich. "Het begint allemaal bij mij. Ik heb mijn excuses aangeboden aan de fans die we tegenkwamen. Ze bleven het team steunen, maar ze hadden ongetwijfeld meer verwacht dan wat ze kregen. Op cruciale momenten, vooral bij standaardsituaties, lieten we ons verslaan. Het is bitter en frustrerend."

Tot slot was de 42-jarige coach ook vol lof over de tegenstander. "PSV was vanavond uitstekend. Ik volg de club al geruime tijd, maar dit is veruit de sterkste selectie die de Eindhovenaren in jaren hebben gehad. Van alle tegenstanders in de voorronde was het duidelijk dat PSV de zwaarste tegenstander was. Vanavond was het niet genoeg om op het niveau van de Champions League te presteren, maar PSV slaagde hier wel in."