×
Home Livescore

Luuk de Jong straalt tijdens PSV-parade met eigen nummer

Luuk de Jong straalt tijdens PSV-parade met eigen nummer
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 18:32 uur

Bij PSV is dit seizoen een opvallende speler in de schijnwerpers gekomen, namelijk Luuk de Jong. Tijdens de feestelijke optocht van de Eindhovense club op de platte kar, klonk er een speciaal nummer dat gewijd was aan de spits. De aanvaller straalde van geluk en genoot met volle teugen van dit eerbetoon.

De prestaties van Luuk de Jong hebben dit seizoen veel lof geoogst bij zowel fans als experts. Zijn doeltreffendheid en toewijding hebben hem tot een van de absolute uitblinkers gemaakt binnen het team van PSV. De supporters waren dan ook verheugd om hem in het zonnetje te zetten tijdens de feestelijke parade door de straten van Eindhoven.

Het is duidelijk dat Luuk de Jong een belangrijke rol speelt in het succes van PSV dit seizoen. Zijn harde werk en vastberadenheid hebben geleid tot indrukwekkende prestaties op het veld, wat hem terecht een heldenstatus heeft opgeleverd bij de club en de fans. Het is dan ook geen verrassing dat zijn eigen nummer werd gedraaid tijdens de parade, als eerbetoon aan zijn uitzonderlijke bijdrage aan het team.