×
Home Livescore

Topclubs jagen op Pau Víctor, AZ toont concrete interesse

Topclubs jagen op Pau Víctor, AZ toont concrete interesse
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 20:48 uur

Drie Nederlandse topclubs tonen interesse in een talentvolle aanvaller genaamd Pau Víctor. Volgens bronnen binnen de voetbalwereld hebben zowel Ajax, Feyenoord als AZ hun oog laten vallen op de Spaanse speler. De geruchtenmolen draait op volle toeren en de speculaties over een mogelijke transfer nemen toe.

Met name AZ lijkt serieus werk te maken van de komst van Pau Víctor. De Alkmaarse club zou op dit moment de meest concrete interesse tonen in de veelzijdige aanvaller. De technische staf van AZ ziet potentie in de Spaanse voetballer en ziet hem als een waardevolle toevoeging aan het team voor het komende seizoen.

De transfermarkt is altijd een spannende periode voor zowel spelers als clubs en het lijkt erop dat Pau Víctor binnenkort een belangrijke beslissing zal moeten nemen over zijn toekomst. Met meerdere opties op tafel van gerenommeerde Nederlandse clubs, zal de keuze voor de Spaanse aanvaller niet gemakkelijk zijn. Het is afwachten welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken en Pau Víctor zal verwelkomen in hun team.