×
Home Livescore

Van der Vaart: Bosz verdient landstitel met PSV

Van der Vaart: Bosz verdient landstitel met PSV
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 21:32 uur

Voormalig topspeler Rafael van der Vaart heeft zijn bewondering uitgesproken voor de prestaties van trainer Peter Bosz bij PSV. De voormalige Oranje-international, die maar liefst 109 keer het Nederlands elftal vertegenwoordigde, is van mening dat Bosz de landstitel meer dan verdiend heeft met zijn team. Van der Vaart benadrukt de professionele aanpak en tactische kennis van Bosz, die volgens hem cruciaal zijn geweest voor het succes van PSV dit seizoen.

Na het behalen van de landstitel is Van der Vaart van mening dat PSV nu moet streven naar het zetten van de volgende stap. Hij gelooft dat Bosz en zijn team de potentie hebben om op internationaal niveau te excelleren en hoopt dat de club zich kan meten met de topclubs in Europa. Van der Vaart benadrukt het belang van continuïteit en ambitie binnen de club om successen te blijven behalen en roept op tot verdere investeringen in de selectie en de jeugdopleiding.

Als voormalig speler met ervaring op het hoogste niveau, is Van der Vaart ervan overtuigd dat PSV onder leiding van Bosz een veelbelovende toekomst tegemoet gaat. Hij ziet potentie in de spelersgroep en is optimistisch over de koers die de club momenteel vaart. Van der Vaart hoopt dat de successen van dit seizoen slechts het begin zijn van een periode van glorie voor PSV en kijkt reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen voor de Eindhovense club.