×
Home Livescore

NEC duwt Excelsior richting nacompetitie met dubbelslag Chery.

NEC duwt Excelsior richting nacompetitie met dubbelslag Chery.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 22:08 uur

In een spannende wedstrijd heeft NEC Excelsior een flinke tik richting de nacompetitie gegeven. De Nijmegenaren wisten met overtuiging te winnen van Excelsior met 3-0, mede dankzij twee doelpunten van sterspeler Tjaronn Chery. De supporters in Kralingen keken met verbazing toe hoe NEC de druk opvoerde en uiteindelijk de overwinning veiligstelde.

Met deze belangrijke overwinning heeft NEC niet alleen zichzelf een goede dienst bewezen, maar ook Almere City geholpen. Door de nederlaag van Excelsior is Almere City nu definitief verzekerd van nog een jaar in de Eredivisie. Een opluchting voor de club en de fans, die nu al kunnen uitkijken naar het volgende seizoen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

De spelers van NEC kunnen trots zijn op hun prestatie en zullen met vertrouwen vooruitkijken naar de komende wedstrijden. Met nog enkele belangrijke duels voor de boeg, zullen zij er alles aan doen om hun positie in de competitie te versterken en wellicht zelfs nog hoger te eindigen. De overwinning op Excelsior zal zeker voor extra motivatie zorgen binnen het team, dat vastbesloten is om successen te blijven behalen.