×
Home Livescore

Mauro Júnior daagt fans uit: "Welke club géén kampioen?"

Mauro Júnior daagt fans uit:
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 22:16 uur

Tijdens een feestelijke huldiging van PSV, besloot Mauro Júnior een ludieke interactie aan te gaan met de enthousiaste Eindhovense supporters. De Braziliaanse middenvelder vroeg het publiek welke club dit seizoen géén kampioen was geworden, waarop de fans met gejuich en gelach reageerden. De sfeer was uitgelaten en de interactie zorgde voor een komisch moment tijdens de viering van het succesvolle seizoen van PSV.

De beelden van Mauro Júnior die de vraag stelt aan de supporters gingen al snel viraal op social media. De video toonde de speelsheid en betrokkenheid van de speler bij de fans, wat de band tussen het team en de supporters versterkte. Het gebaar van Mauro werd met enthousiasme ontvangen en droeg bij aan de feestvreugde rondom het behaalde kampioenschap van PSV.

De interactie tussen Mauro Júnior en de fans tijdens de huldiging illustreert de hechte band en de positieve sfeer binnen de club. De spelers tonen hun waardering voor de supporters en betrekken hen actief bij de viering van de behaalde successen. Het moment zal ongetwijfeld in de herinnering blijven van zowel de spelers als de fans als een vrolijke en verbindende gebeurtenis tijdens de feestelijke huldiging van PSV.