×
Home Livescore

Van Polen lovend over Sandler: topkans bij Ajax/PSV.

Van Polen lovend over Sandler: topkans bij Ajax/PSV.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 23:08 uur

Voormalig PEC Zwolle-captain Bram van Polen heeft lovende woorden over voor zijn voormalige teamgenoot Philippe Sandler. De ervaren verdediger is vol lof over de kwaliteiten van Sandler en is ervan overtuigd dat de jonge speler een succesvolle carrière tegemoet gaat. Van Polen is van mening dat Sandler alle benodigde eigenschappen bezit om op topniveau te presteren en ziet hem moeiteloos slagen bij clubs als Ajax en PSV.

De complimenten van Van Polen komen niet uit de lucht vallen, aangezien Sandler indruk heeft gemaakt met zijn optredens bij zijn huidige club. De verdediger heeft laten zien over een uitstekende techniek, tactisch inzicht en een sterke fysieke gesteldheid te beschikken. Deze kwaliteiten maken hem volgens Van Polen een waardevolle toevoeging voor elke topclub in Nederland.

Met zijn uitspraken zet Van Polen Sandler in de schijnwerpers als een veelbelovend talent dat klaar is voor de volgende stap in zijn loopbaan. De lofzang van de voormalige aanvoerder van PEC Zwolle onderstreept de potentie van Sandler en voedt de speculaties over een mogelijke transfer naar een van de grote Nederlandse clubs.