×
Home Livescore

Wim Kieft dringt aan op verkoop Josip Sutalo

Wim Kieft dringt aan op verkoop Josip Sutalo
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 6 mei 2024 23:32 uur

Voormalig voetbalicoon Wim Kieft heeft opnieuw zijn ongezouten mening gegeven over de situatie bij Ajax. De voormalige spits heeft duidelijk aangegeven dat hij van mening is dat Josip Sutalo beter verkocht kan worden. Kieft, bekend om zijn directe en soms controversiƫle uitspraken, is van mening dat de Kroatische speler niet voldoet aan de verwachtingen van de club en dat het tijd is om afscheid te nemen.

De kritiek van Kieft op Sutalo is niet nieuw. De voormalige spits heeft al eerder zijn twijfels geuit over de kwaliteiten van de Kroaat en lijkt nu te pleiten voor een rigoureuze aanpak. Volgens Kieft is het verkopen van Sutalo de enige oplossing voor Ajax om verder te kunnen groeien en succes te behalen.

De uitspraken van Kieft zullen ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen binnen de club en onder de supporters. Het is afwachten hoe Ajax zal reageren op het advies van de voormalige spits en of er daadwerkelijk stappen zullen worden ondernomen om Sutalo van de hand te doen. EĆ©n ding is zeker: met Wim Kieft aan het woord, is het nooit saai in de voetbalwereld.