×
Home Livescore

David Moyes verlaat West Ham United na dit seizoen.

David Moyes verlaat West Ham United na dit seizoen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 08:08 uur

Na maanden van speculatie en geruchten heeft West Ham United eindelijk bevestigd dat David Moyes aan het einde van dit seizoen zal vertrekken. De Schotse manager, die de leiding had over spelers als Mohammed Kudus en Edson Álvarez, stond al geruime tijd onder druk vanwege teleurstellende resultaten. De aankondiging van zijn vertrek komt dan ook niet als een grote verrassing voor de fans van de club.

Moyes, die eerder succesvol was bij clubs als Everton en Manchester United, slaagde er niet in om West Ham naar de top van de Premier League te leiden. Ondanks enkele veelbelovende momenten, zoals overwinningen op grote clubs als Chelsea en Liverpool, bleef de ploeg inconsistent presteren onder zijn leiding. Het bestuur van West Ham heeft daarom besloten om afscheid te nemen van de Schot en op zoek te gaan naar een nieuwe coach die de club naar grotere hoogten kan leiden.

De aankondiging van Moyes' vertrek heeft gemengde reacties opgeroepen onder de supporters van West Ham. Sommigen zijn teleurgesteld dat de manager de club niet naar meer succes heeft kunnen leiden, terwijl anderen juist opgelucht zijn dat er verandering op komst is. Hoe dan ook, de komende maanden zullen cruciaal zijn voor West Ham, aangezien ze op zoek moeten naar een geschikte opvolger voor Moyes en tegelijkertijd hun focus moeten behouden op het behalen van goede resultaten in de competitie.