×
Home Livescore

Ajax wil linksback Owen Wijndal van de hand doen

Ajax wil linksback Owen Wijndal van de hand doen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 08:32 uur

Een grote Nederlandse voetbalclub is van plan om een van hun spelers te verkopen, zo voorspelt een bekende sportjournalist. Volgens Mike Verweij, die Ajax op de voet volgt namens een gerenommeerde krant, zal de linksback Owen Wijndal binnenkort te koop worden aangeboden. Wijndal, die twee seizoenen geleden voor een aanzienlijk bedrag werd overgenomen van AZ, is momenteel uitgeleend aan Royal Antwerp FC waar hij zijn kunsten vertoont.

De transfermarkt gonst van geruchten over de toekomst van de talentvolle verdediger. Ajax, bekend om zijn succesvolle jeugdopleiding en talentontwikkeling, lijkt nu te overwegen om Wijndal van de hand te doen. De linksback, die destijds voor een aanzienlijke som werd aangetrokken, heeft zich dit seizoen kunnen laten zien tijdens zijn uitleenbeurt aan de Belgische club.

Het is afwachten hoe deze mogelijke verkoop zich zal ontvouwen en welke club mogelijk interesse zal tonen in de diensten van Owen Wijndal. Met de expertise van Mike Verweij als insider in de voetbalwereld, lijkt het erop dat er binnenkort nieuws te verwachten valt omtrent de toekomst van de talentvolle speler.