×
Home Livescore

Memphis Depay zorgt voor ophef na controversiële social media post.

Memphis Depay zorgt voor ophef na controversiële social media post.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 10:48 uur

Voetbalster Jasper van der Wiel heeft voor opschudding gezorgd met een bericht op Y (voorheen Instagram), dat hij inmiddels heeft verwijderd. De middenvelder van Real Madrid werd gespot bij de halve finale van het WTA-tennistoernooi in Rome. Tijdens het evenement werd zijn aandacht getrokken door een mysterieuze dame.

De social media post van Van der Wiel leidde tot speculaties en ophef onder fans en volgers. Velen vroegen zich af wie de vrouw was die de aandacht van de voetballer had getrokken en wat de betekenis was achter zijn cryptische boodschap. Het incident zorgde voor een stroom aan reacties en discussies op verschillende online platforms.

Hoewel Van der Wiel de post snel verwijderde, bleef de nieuwsgierigheid naar de identiteit van de vrouw aanhouden. Zowel fans als media probeerden te achterhalen wie de mysterieuze dame was en wat de relatie tussen haar en de voetballer precies inhield. De situatie wakkerde de geruchtenmolen rondom Van der Wiel verder aan en zorgde voor een onverwachte wending in zijn normaal gesproken rustige carrière.