×
Home Livescore

PSV-huldiging: Noa Lang bijna in controverse door anti-Feyenoord

PSV-huldiging: Noa Lang bijna in controverse door anti-Feyenoord
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 12:08 uur

Tijdens de feestelijke huldiging van PSV op maandag zorgde Noa Lang voor opschudding door bijna een controversiële actie uit te voeren. De jonge aanvaller greep de microfoon op het podium en leek van plan te zijn om een anti-Feyenoord lied ten gehore te brengen. Echter, op het nippertje wist aanvoerder Luuk de Jong dit te voorkomen door in te grijpen. De actie van Lang zorgde voor een gespannen moment tijdens de viering van het kampioenschap.

De aanwezige fans en spelers keken verbaasd toe terwijl Noa Lang zijn plannen leek te willen uitvoeren, tot grote opluchting van velen werd dit voorkomen door de snelle reactie van Luuk de Jong. De Jong nam de microfoon over en wist de situatie te de-escaleren door een positieve boodschap uit te dragen, waardoor de sfeer weer snel omsloeg naar een feestelijke stemming. De actie van Noa Lang zorgde voor een onverwachte wending tijdens de huldiging, maar werd uiteindelijk op professionele wijze opgelost door de ervaren aanvoerder.

Na het incident werd er binnen de club PSV gesproken over de gebeurtenissen en hoe dergelijke situaties in de toekomst voorkomen kunnen worden. Noa Lang bood zijn excuses aan voor zijn actie en benadrukte dat het niet zijn bedoeling was om voor controverse te zorgen. Het voorval zal ongetwijfeld nog lang besproken worden binnen de voetbalwereld, maar heeft uiteindelijk niet de feeststemming rondom het kampioenschap van PSV weten te verpesten.