×
Home Livescore

Toornstra verlengt contract bij FC Utrecht voor volgend seizoen.

Toornstra verlengt contract bij FC Utrecht voor volgend seizoen.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 14:08 uur

In een verrassende wending heeft FC Utrecht aangekondigd dat Jens Toornstra ook het komende seizoen te bewonderen zal zijn in het shirt van de club. De ervaren middenvelder heeft zijn contractverlenging veiliggesteld, nadat de Domstedelingen besloten hebben om de optie in zijn huidige contract te activeren. Dit nieuws werd met veel enthousiasme ontvangen door de fans van FC Utrecht, die blij zijn dat Toornstra nog een jaar aan de club verbonden zal blijven.

Toornstra, die al jaren een belangrijke speler is voor FC Utrecht, heeft laten weten verheugd te zijn met de contractverlenging. Hij kijkt ernaar uit om ook komend seizoen zijn kwaliteiten te tonen en een bijdrage te leveren aan het succes van de club. De technische staf van FC Utrecht is eveneens verheugd met het behouden van Toornstra, aangezien hij zowel op als buiten het veld een waardevolle kracht is voor het team.

Met de contractverlenging van Jens Toornstra heeft FC Utrecht een belangrijke stap gezet in het bouwen aan een competitief team voor het komende seizoen. De club hoopt met de ervaren middenvelder als steunpilaar verdere successen te behalen en te strijden om een mooie plek in de ranglijst. De fans van FC Utrecht kunnen dan ook reikhalzend uitkijken naar de prestaties van Toornstra in het aankomende voetbalseizoen.