×
Home Livescore

Royal Antwerp wil transfervrije Chery voor NEC wegkapen.

Royal Antwerp wil transfervrije Chery voor NEC wegkapen.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 16:32 uur

Een opvallende ontwikkeling in de transfermarkt: Royal Antwerp heeft zijn zinnen gezet op de creatieve middenvelder Tjaronn Chery, die momenteel transfervrij is. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Belgische club NEC voor wil zijn in de strijd om de handtekening van de ervaren spelmaker. NEC was al geruime tijd in gesprek met Chery over een contractverlenging, maar Antwerp gooit nu roet in het eten door ook interesse te tonen in de diensten van de Nederlander.

Chery, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, zou een waardevolle toevoeging zijn voor zowel NEC als Royal Antwerp. De middenvelder geniet van de nodige interesse van clubs vanwege zijn transfervrije status, waardoor hij een aantrekkelijke optie is voor teams die op zoek zijn naar versterking. De strijd om Chery belooft dan ook spannend te worden, met zowel NEC als Antwerp die vastberaden zijn om de speler aan zich te binden.

Het is duidelijk dat de transfermarkt in beweging is en dat clubs niet aarzelen om hun slag te slaan wanneer zich een kans voordoet. De interesse van Royal Antwerp in Tjaronn Chery toont aan dat de club ambitieus is en bereid is om te strijden voor talentvolle spelers. Het is nu afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om de handtekening van de ervaren middenvelder.