×
Home Livescore

Thiago Silva keert na Chelsea-avontuur definitief terug naar Fluminense

Thiago Silva keert na Chelsea-avontuur definitief terug naar Fluminense
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 7 mei 2024 16:48 uur

Een verrassende wending in de carrière van Thiago Silva: de ervaren verdediger keert terug naar zijn roots. Na een succesvolle periode bij Chelsea heeft de 39-jarige besloten om definitief terug te keren naar zijn jeugdliefde, Fluminense. De Braziliaanse club heeft Silva met open armen ontvangen en presenteerde hem met trots aan de fans.

Hoewel Silva het seizoen nog zal afmaken met Chelsea, kijkt hij al uit naar zijn terugkeer naar Brazilië. Zijn hart ligt bij Fluminense en hij kan niet wachten om weer in het vertrouwde geel-groene shirt te spelen. De fans van de club zijn verheugd met de komst van de ervaren verdediger en zien in hem een belangrijke toevoeging aan het team.

Voor Silva betekent deze stap niet alleen een terugkeer naar zijn jeugdliefde, maar ook een terugkeer naar zijn geboorteland. Na jarenlang in Europa te hebben gespeeld, is hij klaar voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt hij een waardevolle bijdrage te leveren aan Fluminense en te strijden voor successen in zowel nationale als internationale competities.